-

Kapcsolat

Együtt Olivérért Alapítvány

Cím: 9722 Perenye,
Béke u. 125.
Telefon:
36304501485
E-mail:
egyuttoliverert@gmail.com
Adószám és...

Adószám és bankszámlaszám

Adószám: 19099060-1-18

 

Belföldi szlzs: 11747006-27251814

Külföldi szlsz: IBAN: HU22 1174 7006 2725 1814 0000 0000,

SWIFT: OTPVHUHB



Hírek

Jótékonysági labdarúgó torna, Torony

2019.01.26. - 2019.01.27.



Jótékonysági labdarúgó torna, Torony

Mérhetetlen öröm, köszönet és hála, amit érzünk! Köszönjük szépen a lehetőséget és az élményt, amit az elmúlt két napban a jótékonysági labdarúgó torna keretében Toronyban Veletek együtt átélhettünk!! Köszönjük szépen a szomszédos települések segítségét, összefogását! Jó érzés, hogy ilyen sok jó ember vesz körül minket!

Több, mint 160 sportoló vett részt az eseményen, ami óriási dolog! Köszönjük szépen, hogy szereplésetekkel támogattátok Olivért:
Perenye SE
Sé SE
Torony KS
Atlantisz SE
Bucsu KS
Gyöngyösfalu SE
Schott Lukácsháza SE
Felsőcsatár KS
Egyetem SE
Bozsok SE
Gencsapáti KSE
Söpte SE
Toronyi Baráti Társaság
Nárai SE
Majdnem befutottak

Külön köszönet az ötletért és az esemény összefogásáért László Horváthnak és Családjának
valamint Gábor Királynak, hogy az esemény fővédnökségét elvállalta! Igazi megtiszteltetés és leírhatatlan öröm, élmény volt számunkra, hogy Veled együtt szurkolhattunk a döntőben!!

Köszönjük szépen mindazok segítségét, támogatását, akik az előkészületektől a rugalmas és szakszerű lebonyolításig segítették a torna megvalósítását, támogatták az eseményt és ezáltal Olivért: Nagy Róbert, Süle József Richárd, Horváth Szilárd, Viszked Tamás
Külön köszönet a versenybíróknak: Lukács Lívia, Pintér Csaba, Varga Márk, Pintér Benedek, Szejke Loránd, Dodó Róbert

Hálás köszönet az esemény fő támogatóinak: többek között Torony Község Önkormányzatának és polgármesterének György Kovácsnak, Sé Község Önkormányzatának, a Sé Honvéd SE-nek, Atlantisz SE és Atlantisz Tűzvédelemnek, a Gejzír Söröző és Lottózónak, Zsolnai Pékségnek, STYL Boltnak, Hajszán Imre Húsboltnak, Toronyi Vendéglőnek, Perint Diszkontnak, Vector Art Szombathelynek valamint a Miklósi Optikának és a Colorato Serlegboltnak
Köszönet a technikai lebonyolításban segítőknek és Mindenkinek, aki bármilyen módon segítette az esemény megvalósítását!

Köszönjük szépen mindazoknak, akik jelenlétükkel vagy akár távollétükben is támogatták az eseményt! Hálásak vagyunk azért, hogy megismerhettünk Titeket: kedves, jószándékú, önzetlenül segíteni akaró embereket: sportolókat, vállalkozókat, magánembereket..

A támogatásotoknak köszönhetően 805.940Ft gyűlt össze az elmúlt két napban, ami óriási segítséget jelent Olivérnek abban, hogy a kitűzött cél felé haladhasson! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK NEKTEK!!!

 






Vissza az előző oldalra!
Együtt Olivérért Alapítvány - Magyar