-

Kapcsolat

Együtt Olivérért Alapítvány

Cím: 9722 Perenye,
Béke u. 125.
Telefon:
36304501485
E-mail:
egyuttoliverert@gmail.com
Adószám és...

Adószám és bankszámlaszám

Adószám: 19099060-1-18

 

Belföldi szlzs: 11747006-27251814

Külföldi szlsz: IBAN: HU22 1174 7006 2725 1814 0000 0000,

SWIFT: OTPVHUHB



Hírek

Molnár Arnoldnál jártunk <3

2019.10.29.



Molnár Arnoldnál jártunk <3

Kedves Molnar Arnold!

Sokat gondolkoztunk azon, hogy melyik képeket töltsük fel.. de úgy döntöttünk, hogy ezeket mindenképp szeretném nyilvánosságra hozni! CSODÁLATOSAK, akárcsak az az ember, aki készítette őket!! Számunkra mindegyik jelentéssel bír!


Ezúton köszönjük a személyes extra meglepetésedet is, hisz egy csoportképre indultunk.. aztán a végén még egy ajándék családi fotózással is készültél! Nincsenek szavak.. <3

Szívből köszönjük, hogy a Te ötleted nyomán a szombathelyi Esküvő Kiállításon lehetőség nyílik arra, hogy mégtöbb ember megismerhesse Olivért és egy kicsit jobban az SMA betegséget. Természetesen mindkét délután kint leszünk mi is, így ha bárkinek kérdése van, örömmel vesszük, ha megkeres minket! :)

A jótékonysági kezdeményezésről nem is beszélve!! Rendkívül hálásak vagyunk érte!!

Hatalmas megtiszteltetés, hogy a szakma ismert és méltán elismert képviselői állnak ki Olivér mellett!! Köszönet ezért elsősorban Neked, valamint Nektek: Gál Katalin,  Tamas Csonka és Norbert Topgun Nemeth 

 

Arnold személyes oldalán a következő sorokat olvashatjátok. KÖSZÖNJÜK <3

"Olivér !

Sokszor hallottam/olvastam rólad kissrác, míg végre találkozhattunk. Műanyag kupakokat is gyűjtünk egy ideje érted, így napi szinten is ott vagy hétköznapjainkban. Aztán nemrég beugrott valami, amivel talán többet is segíthetnénk neked. Talán azzal, ha az emberek többet megtudnának történetedről, az úton amin jársz és a célod felé amerre tartasz. Hiszen régóta tudjuk, a célnál talán az oda vezető út fontosabb csak. Sok mindenen átmentél már, részünkről apró segítség tán, Neked talán többet jelent ! Egy úttal szeretném felhívni más szolgáltatók, kollégák, barátok, ismerősök figyelmét is Olivérre, a helyzetre amiben ő él, hiszen sosem tudhatjuk melyikünkkel fordul ilyen elő a jövőben.
Ugyanakkor keresem azt az egyetlen házasulandó párt, akiknek még nincs fotósuk a 2020-as esküvőjükhöz és szívből adná Olivérnek a fotózásra szánt összeget, segítve ezzel is a célja felé vezető úton. Ajánlom mindenkinek weboldalad, tudjanak meg rólad többet: www.egyuttoliverert.hu"


Kapcsolódó galéria






Vissza az előző oldalra!
Együtt Olivérért Alapítvány - Magyar